Google překladač: English Deutsch

Speciálně vyvinutá povrchová úprava zlepšuje montážní proces a výkon aplikace díky snížení tření a přilnavosti. Povrchové úpravy slouží ke zlepšení těsnicího efektu a dalších vlastností, které základní materiály nemají. Dokončovací operace, jako je povlakování slouží ke zmenšení drsnosti povrchu s cílem snížení tření a prodloužení životnosti komponentů. Povrchové úpravy mohou mít potíže s přilnavostí nebo s dosažením míst na dílech, které nejsou snadno přístupné.

Trelle Seal-Glide

Nováček služby ServicePLUS, Seal-Glide® je povrchová úprava z nanočástic, která zlepšuje třecí vlastnosti v porovnání s konvenčními povlaky. Nanáší se inovativním postupem, díky kterému je povlak až 50krát tenčí než u běžných povlaků. Tato technika také umožňuje úpravu dílů se složitými tvary, jako jsou například zápichy, které by jinak u povlaků nanášených lakováním nebyly možné. I po natažení má Seal-Glide® hladký povrch bez trhlin a kluzné vlastnosti jsou zachovány.

Testování ukázalo, že počáteční koeficient tření lze při spuštěné aplikaci snížit o více než 80%, což usnadní montáž a stick-slip efekt během provozu. Povrchová úprava Seal-Glide® vykazuje během dynamického provozu výrazné zlepšení třecích vlastností. Ve srovnávní se standardními povlaky je tření při delším používání také nižší a to díky vynikající přilnavosti a nízkému oděru. Kompatibilita se širokou řadou materiálů a flexibilita při použití s geometricky složitými díly znamená, že Seal-Glide® lze použít v mnoho různých aplikacích a průmyslových odvětvích. Povrchovou úpravu Seal-Glide® Medical je možné využít i v oblasti zdravotnictví, jelikož nabízí stejné výhody a splňuje regionální i globální předpisy.

Stáhněte si brožuru a zjistěte o povrchové úpravě Seal-Glide® více informací
Zjednodušte své pracovní procesy prostřednictvím služby ServicePLUS
Zobrazte si všechny katalogy a brožury společnosti Trelleborg Sealing Solutions



Kalendář akcí

<<  Říjen 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Nejnovější akce

Žádné následující události

Odběr novinek

Newsletter T+Tnews

Zobrazit archiv T+T news