Google překladač: English Deutsch

Elesa+Ganter, světový lídr v inovaci a vývoji normovaných dílů pro průmysl, představí na Mezinárodním strojírenském veletrhu MSV řadu novinek a vylepšení. Naším posláním je být nejen spolehlivým partnerem, ale také nekonečnou inspirací pro konstruktéry. Nabízíme řadu elegantních a efektivních řešení.

Elesa 1

Letos představíme například tyto komponenty:
Naši společnost charakterizuje mnoho typických výrobků, ale jestli je pro naši společnost něco skutečně ikonické, jsou to pružinové pístky. Proto tuto řadu neustále inovujeme a doplňujeme o mnohá vylepšení. Přirozeným vývojem je pak elektrifikace. Před dvěma lety jsme představili pístky GN 817.6 s elektronickým snímačem pro sledování polohy. Nejnovějším přírůstkem do této rodiny jsou pak pružinové pístky GN 817.7 – které jsou ovládané pneumaticky. Vybírat si pak můžete až ze tří variant – jednak s čepem vysunutým v klidové poloze, nebo naopak se zasunutým (v obou případech silou pružiny) či verze, kde jsou obě polohy ovládané a udržované čistě pneumaticky.
Elesa 2
Ve stejném duchu, tedy elektrifikace posouváme i naši nabídku rukojetí a madel. V minulosti jsme již představili bezpečnostní trubková madla GN 331 a GN 332, nebo madla s monostabilním a bistabilním spínačem EBR-SWM, respektive EBR-SWB. Tento rok jsme pak na trh uvedli signalizační bezpečnostní madla M.2000 (monostabilní) – která jsou charakteristická výrazným podsvícením v délce celého madla – což činí signalizaci nepřehlédnutelnou. S příslušným elektrickým zapojením lze nakonfigurovat, aby barva LED pásku signalizovala stav ochrany následovně: (Červená: stroj je v činnosti, přístup není možný. Zelená: možný bezpečný přístup. Žlutá: čekejte, stroj se zastavuje.)
Elesa 3

Absolutní novinkou v naší nabídce jsou pak převodové skříně – tedy například úhlová převodovka GN 3971, či šneková převodovka GN 3975. Jde o velice kompaktní produkty, které umožňují přenášení vysokých točivých momentů. Velkou výhodou je pak jednoduchá montáž, dlouhá životnost a samozřejmě bezúdržbovost. Standardně také rozšiřujeme naši nabídku dílů pro potřeby potravinářského průmyslu. K různým typům rukojetí, nohou a páček tak letos přibyly i nerezové spojky a jezdci s těsněním GN 132.25, či vymezovací podložky GN 6226. Vhodnou alternativou ke kovovým spojkám pak mohou být nově uvedené polymerové TCC.
Elesa 4

Představíme ale také nové magnety (GN 53.2 GN 53.3, GN 53.4...), upínací páky LAC-FL a mnoho dalšího. Tak se přijďte podívat. Navštivte nás na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně.

Tým Elesa+Ganter.

elesa 5 Logo-2



Kalendář akcí

<<  Říjen 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Nejnovější akce

Žádné následující události

Odběr novinek

Newsletter T+Tnews

Zobrazit archiv T+T news