Google překladač: English Deutsch

Už druhým dnem je v provozu internetový portál www.ct24.cz, který primárně zajišťuje šíření zpravodajského kanálu České televize ČT 24 všude na světě. On-line vysílání ČT 24 na tomto portálu si první půlden jeho provozu (2.5. od 13 hodin) spustilo na 50 tisíc uživatelů. Ti si na portálu zobrazili na 200 tisíc stránek.
Hlavní náplní portálu je propojení informací z televizního vysílání na internet. Portál anoncuje důležitá diskusní témata, zajímavé hosty, mimořádné relace či přímé přenosy.

televize1.jpg

Nedílnou součástí stránky www.ct24.cz je pravidelný Deníček, který je vyhrazen osobnostem zpravodajství a publicistiky České televize, resp. ČT 24. Objeví se zde příspěvky komentátorů, zahraničních a domácích zpravodajů, publicistů a moderátorů. Nebudou chybět ani ankety a materiály z dílny redakce počasí - především kompletní předpověď počasí v podobě, která je důvěrně známa divákům ČT. Samostatný sloupek Svět podle Zdeňka Velíška bude každý týden plnit senior českých televizních komentátorů a doyen redakce pan Zdeněk Velíšek. Počítá se rovněž se silnou účastí sportovních komentátorů České televize.
Nezbytným produktem internetových stránek www.ct24.cz jsou také chaty, tedy on-line diskuse s hosty a osobnostmi zpravodajství ČT.